top of page
art-background-beautiful-961402_edited.j

Lastnik blagovne znamke Probotanic je srbsko podjetje Probotanic d.o.o.. Probotanic je uspešno srbsko podjetje, ki se ukvarja s proizvodnjo in pakiranjem naravnih rastlinskih dietetičnih, kozmetičnih in drugih proizvodov s področja fitoterapije, farmacije in zdravja.

Podjetje je bilo ustanovljeno z jasno vizijo - ponuditi naravne in zdravilne rastlinske proizvode. Blagovna znamka Probotanic ponuja unikatne produkte, ki v takšni obliki še niso bili prisotni na tržišču. Našo največjo skrb nam predstavljajo kupci - zato sta kakovost in varnost proizvodov na prvem mestu.

Vsi proizvodni procesi podjetja Probotanic d.o.o. so bili nagrajeni s sledečimi certifikati: HACCP, ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, OHSAS 18001:2007 in HALAL.

Izbrani proizvodi podjetja so prejemniki certifikatov ekološke proizvodnje za območje EU in ZDA. Podjetje Probotanic d.o.o. je član nacionalnega združenja za razvoj ekološke proizvodnje – Serbia organica. 

Podjetje Probotanic d.o.o. je prejemnik Excellent SME certifikata, ki ga izdaja Gospodarska zbornica Srbije. Leta 2013 je podjetje Probotanic d.o.o. prejelo bonitetno oceno A v skladu z mednarodno metodologijo podjetja Bisnode, kar ga je uvrstilo med 2 % najboljših gospodarskih subjektov Srbije. Leta 2014 se je poslovanje podjetja še izboljšalo in je tako podjetju omogočilo, da se uvrsti med 50 najuspešnejših podjetij v Srbiji, v letu 2015 pa se je poslovanje podjetja še izboljšalo in je podjetje tako prejelo bonitetno oceno AAA.

Probotanic je blagovna znamka, ki obsega kolekcijo 100 % čistih naravnih olj rastlinskega izvora in izdelkov turškega divjega origana. Proizvodi Probotanic so izjemno prepoznavni po svoji vrhunski kvaliteti. Zagotavljanje stalne kakovosti proizvodov je naša največja prioriteta, od katere ne odstopamo. Izbrani proizvodi so prav tako ekološko certificirani in so prejemniki številnih mednarodno prepoznavnih certifikatov.

  • Opravljene varnostne analize (fizikalno-kemijska analiza – vsebnost kovin, vsebnost organoklornih pesticidov; mikrobiološka analiza – bakteriološke in mikološke analize),

  • poseben strog proizvodni postopek, ki je v skladu s prehrambnimi in farmacevtskimi standardi (100% parna destilacija, brez uporabe topil in drugih kemikalij; BREZ SPREMINJANJA KEMIJSKE STRUKTURE),

  • izbrani kemotipi rastlin (posebni kemotipi rastlin, katerih kemijska sestava ni sporna pri peroralni (notranji) uporabi),

  • registracija proizvodov kot prehranskih dopolnil,

  • kemijska sestava olj ustreza standardom Evropske farmakopeje (Ph. Eur.)  (za proizvode, ki se nahajo v Ph.Eur.),

  • proizvodi vrhunske kvalitete, ki so proizvedeni v skladu s standardi Evropske farmakopeje in drugih mednarodno priznanih standardov,

  • izbrani proizvodi so ekološke pridelave,

  • 100 % čisti proizvodi (mikrobiološka čistost, testirano na prisotnost težkih kovin in organoklornih pesticidov),

  • ročno pobrane rastline iz nadziranih habitatov.

bottom of page